kääpiösnautseri - miniature schnauzer
&
suomenpystykorva - finnish spitz

Uudistamme kotisivuja + pentuesuunnitelmat

Huomasin taannoin, että kotisivut toimivat äärimmäisen huonosti pöytätietokoneella/läppärillä: sivut latautuvat joko todella hitaasti tai eivät lataudu lainkaan. Tämä johtuu nykyisestä webhotellista (sivutilasta), jonka kapasiteetti ei riitä pyörittämään nykyisiä kotisivuja.

Mieheni saatua oman kennelnimen suomenpystykorvakasvatusta varten tulemme uudistamaan kotisivut ihan lähitulevaisuudessa: uusi webhotelli on jo tilattu, domainosoite hankittu ja sivustosuunnittelijallekin on jo materiaali luovutettu. Jahka kaikki on valmista laitetaan linkkiä uusille ajantasaisille sivuille.

Tilanteesta johtuen näille sivuille ei tehdä enempää päivityksiä. Kasvatus-sivulle on päivitetty vuoden 2021 pentuesuunnitelmat:

  • Kiisa on ultrattu kantavaksi ja odotamme ensimmäistä suomenpystykorvapentuetta syntyväksi maaliskuun puolivälissä.
  • Loppukesällä / syksyllä 2021 toteutetaan kääpiösnautseriyhdistelmä Kenny x Priska (enemmän tietoja Kasvatus-sivulla), mikäli silmätarkastuksessa ei havaita mitään tätä estävää ja kaikki sujuu muutenkin hyvin.
  • Loppuvuodelle 2021 / alkuvuodelle 2022 on suunnitelmissa pentue sijoitusnarttu Milalle, mikäli terveystutkimuksissa ei ilmene mitään tätä estävää.

Kääpiösnautseripentueita meille ei ole tulossa nyt alkuvuodelle/alkukesälle, vaan panostamme näiden pentueiden osalta loppuvuoteen.